lördag 21 november 2009

Mina 3 flickor igen...


Måste ju ha lite bilder i min nya blogg:-D
Nu förstår ni har jag börjat lära mig skriva på ett nytt sätt, man kan ju alltid utvecklas menar jag. Jag talar inte om vilken förändring som jag gjort, det får ni upptäcka själva.

Jag har satt in en bild på mina flickor innan. Det behövs bilder i min blogg eftersom jag skriver så mycket.Det är viktigt att tänka på vad man skriver så att ingen känner sig utlämnad. Skriver om hur jag upplever livet i just min vardag. Det kan se egoistiskt ut, men det är inte meningen.

Jag måste ju utgå från mina egna tankar i min blogg, annars utlämnar jag ju någon annan..

Bilden på mina flickor säger mycket. Om ni tittar i deras ögon så ser ni att där finns goda självförtroenden och det är jag glad för. *Då har jag lyckats som mamma.

Att hjälpa dem till ett gott självförtroende menar jag. Det är en viktigt uppgift man har som förälder. Det är inte alla som tänker på det har jag märkt. Det finns föräldrar som trycker ner sina barn...

I USA är 1/4 av alla barn utsatta för sexuella övergrepp eller blir misshandlade i sina egna hem !!! Visste ni det ? Det berättade regissören till den nya filmen Precius.

Den måste vi gå och titta på.

Ljus i vårt hus.

Och inatt har i alla fall Jag sovit som en stock, hoppas ni sovit gott också.

Hur många soltimmar sa de att vi hade haft nu i November ? 4 st soltimmar ? Japp nu ser jag att himlen är blå ut. Vi behöver lite ljus.

Och snart är det första advent, då tänds alla ljus upp i våra städer, runt om i olika delar av världen. Advent betyder väntan. Oj så vackert det ska bli och vilken stämmning.

Jag gick och tittade efter ett par fina ljusstakar i flera år, de var dyra men jag ville ha dem. Så vid mellandagarna såg jag att det vara halva priset, jag köpte 2 st. Jag satte hastigt upp dem och två dar efter rev dotterns katt ner en i golvet . Bröööl.

Sånt är livet.

Nu blir det kaffe och GRÖT, som vanligt. Nya vanor nu när man är medelålders..Man kanske skulle börja spela Tennis eller nått också ?